Vásárlói tapasztalatok

[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space][vc_column_text]

Kovács István 71, éves Tiszavasvári

Sajnos tüdődaganatot állapítottak meg 3 éve. Kezelésként kiírták a kemoterápiát, viszont nagyon rosszul voltam tőle, 3 kezelést tudtam felvenni.
Igyekeztem életmódot váltani, egészségesebben élni. Fiam is igyekezett olyan gyógymódokat megkeresni, ami segíthet nekem. A gyógygombákat választottam, és úgy gondolom jól tettem.
A shiitake gombát fogyasztottam hónapokig napi 1 mokkáskanálnyival kezdtem, ezt emeltem fokozatosan 3-ra, mivel azt javasolták elsőként a tüdőre. Majd áttértem gombakeverékre, hogy a szervezetemben több helyen „dolgozhasson” a gomba. Jelenleg is pecsétviasz-shiitake gomba keveréket fogyasztok napi 3 mokkáskanálnyit.
Már jó ideje fogyasztom rendszeresen. Jól érzem magam, nem érzem magam betegnek, és ami a legfontosabb az orvosi papíromra rá lett legutóbb írva, hogy a beteg tünetmentes!

Sz. Mária 56 éves, Nyíregyháza

Méhdaganatom lett, sajnos a méhemet el kellett távolítani. A felépülés hosszú volt. Fodrászként a tétlenséget nagyon nehezen viseltem. A kezelések mellékhatásaitól sokat szenvedtem. Dagadtak az ízületeim, fájt mindenem. Az onkológusom említette meg, hogy a betegek jó visszajelzésekkel fogyasztanak kiegészítő terápiaként gyógygombákat. Én először a 4 gomba keveréket választottam, majd áttértem a 7 gomba keverékre, melyet a mai napig fogyasztok. Nekem is sokat segít a gomba, újra jól érzem magam, jó a közérzetem. Még a szakmámba is vissza tudtam térni, és ennek nagyon örülök! Vendégeim körében is mindenkinek ajánlom a gyógygomba őrleményeket.

Kiss Lajos 65 éves, Vác

Nehézgépkezelőként dolgoztam sok éven át. Ez a munka megterhelte szervezetemet, állandóan begyulladtak az ízületeim. Többször is előfordult, hogy fájdalomcsillapítót, gyulladáscsökkentőt is szednem kellett. Az ördögszekér gombára feleségem talált rá, jókat olvasott róla. Gondoltam én is megpróbálom. Mivel emésztésemmel is voltak problémáim, így gombakeveréket választottam. Az 5 gomba mellett döntöttem, mivel az immunrendszer segítése is fontos volt számomra. Az emésztésemben már 2-3 hét után éreztem hatását, az ízületi fájdalmaim pedig szépen lassan, úgy egy – másfél hónap múlva csillapodtak. Sokkal többet bírok! Már a tavaszi kerti munkára készülök. Jobb a közérzetem, többet bírok, nehezebben fáradok.

V. Anikó, Budapest

Rendelőintézetben vizsgálat előtt szólított meg az egyik beteg, beszélgetni kezdtünk a
betegségeinkről. Engem bőrdaganat miatt kezeltek. Ajánlotta a lepketapló gombát, mivel
belsőszervi problémákra, méregtelenítésre, immunrendszer segítésére fogyasztása jó lehet.
Első hónapban ezt a gombát fogyasztottam, majd kiegészítettem pecsétviasszal is. Jelenleg is
ezt szedem együtt és nagyon sokat javultak a panaszaim, sokkal szebb a bőröm, és jobban is
bírom magam.

K. Istvánné Kapuvár

Nőgyógyászati daganatos betegségem van. A bokrosgombát javasolták számomra. Több,
mint 1 éve már fogyasztom és jól vagyok, nincsenek panaszaim. Immunrendszerem is
rendben van, egészségesnek érzem magam.

G. Mária Budapest

Ízületi problémáim vannak sajnos. Kozmetikusként dolgozom és ez a betegség kellemetlen,
hiszen a kezemre nagy szükségem van. A gyógygombákra egy vendégem hívta fel a figyelmemet. Én a 4 gomba keveréket választottam és hozzá még pluszban szedek ördögszekér gombát. Az jó D vitaminforrás, és a csontoknak is jó lehet. Számomra ez is fontos a csontritkulásom miatt.
A rendszeres fogyasztással sokkal jobban vagyok, tüneteim is enyhültek, többet tudok dolgozni, az ujjaim is jobban mozognak.

Moravecz Józsefné, Nagykálló

74 éves vagyok, pár éve tapasztaltam, hogy feledékeny lettem. Sajnos egyre többször előfordult olyan is, hogy elfelejtettem miért is indultam el otthonról, vagy hová tettem le a szemüvegemet, lassan ahogy az idő telt, ez egyre többször fordult elő és egyre nagyobb gonddal jelentkezett ez a probléma számomra. Az orvosom azt mondta ez sajnos korral jár, igyekezzek olyan vitaminokat szedni, ami serkenti az agy funkcióit. Unokám kértem meg,
hogy keressen nekem ilyen vitamint, ő talált rá a süngombára, mint az idegrendszer természetes védelmezőjére. Így jutottam ehhez a „csodához” hozzá. Szépen lassan, talán a 3 héttől már én is észrevettem magamon, hogy javul a figyelmem, a koncentrációm, még a kedvenc időtöltésem, a keresztrejtvények kitöltésében is újra sikeres vagyok. Arról nem is
beszélve, hogy a lányom is megjegyezte, hogy a szakácskönyvet sem kell lapoznom, ismét
fejből mennek a receptek a kedvenc sütemények elkészítéséhez. Hálás vagyok azért, hogy
idős korom ellenére újra frissebbnek érezhetem magam.

Sz. István, 53 éves, Nyírszőlős

Pár hónapja történt, hogy erős gyomorfájdalmam jelentkezett, allergiás reakciók léptek fel, amely bőrkiütésekkel is járt és arcom, kézfejem bedagadt és bevörösödött. Többször előfordult az is, hogy éjjel kellett a sürgősségire bemennem. Ilyenkor infúziós kezeléssel tudták kezelni az allergiás reakcióimat, viszont a probléma okát nem találták meg. Több vérvételen is keresztül mentem, gyomortükrözést is végeztek, ami nem volt kellemes. Végül
az infektológiai osztályon sikerült kideríteni, hogy a Helikobacter pylori nevű baktérium okozza a panaszaimat. Ennek a betegségnek a kezelésében természetes gyógymód lehet a süngomba fogyasztása, ugyanis képes gátolni a Helicobacter pylori baktérium növekedését, amely a gyomorfekély kialakulásának egyik fő okozója. A korábbi panaszaim szinte teljesen
megszűntek, gyomromra sincs panaszom, és ami fontos számomra, hogy a kiírt
gyógyszereimet is eleinte csökkentettem, majd szinte teljesen el tudtam hagyni, mivel a panaszok megszűntek. Így én már csak a süngombát használom.

K. Lajos, Szeged

Pár éve agyi infarktust kaptam, lebénult a kezem, problémám lett a beszéddel, figyelmem szétszórt lett, az egyensúlyomat is nehezen tudtam koordinálni. Rehabilitációs osztályon tanítottak újra járni, ujjaimat mozgatni. Fiam hozta nekem a Süngombát, azt mondta segítheti a figyelmem, a koncentrációm javítását, az idegrendszerre jó hatású, stroke-os betegeknél kifejezetten jó eredményeket mutatott kutatásokban. Mivel teljesen természetes, nagyon örültem annak, hogy egészségesebb frissebb, aktívabb lehetek. Még a
sportoldalt is ismét végig olvasom az újságban, ennek nagyon örülök!

H. Imréné Napkor
A pecsétviaszgombát azért kezdtem el szedni, mert hallottam arról, hogy nagy szerepe van az erek védelmében, tisztításában, az érelmeszesedés folyamatának lassításában, a károsan magas vérnyomás és a koronáriás szívbetegségek kockázatának mérséklésében. Mivel évek óta érrendszeri betegségekkel küzdök, számomra nagyon kedvező, hogy természetes formában tudom segíteni egészségemet idős korom ellenére. Amióta szedem a kapszulát megkönnyebbültem, stabilabbnak, erősebbnek érzem magam.

Holczinger Imréné, Pápa
Sokszor elestem, szédültem, egyensúly zavarom volt, fájt a lábam, vádli görcseim voltak. Először idegenkedtem a gombától, de sokat hallottam a gyógyító gombákról és sikerült meggyőzni arról, hogy az én problémáimra alkalmas lehet. Eddig 3 havi adagot szedtem be a 4 gomba keverékből, az emésztésem megváltozott, megszűnt a székrekedésem. Egyensúlyom helyreállt, a nyári hőséget is sokkal jobban viseltem. Férjem fekvőbeteg, őt én
ápolom, nekem toppon kell lenni! A visszeres fájdalmaim is nagyon szépen csitultak.

S. Zsuzsanna, Szombathely

„Nagyon „gyenge gyomrú” voltam. Sokat szenvedtem az emésztési problémáim miatt. Hol hasmenésem volt, hol székrekedésem. Puffadtam, étvágytalan voltam, és sokszor fájt a gyomor szájam is. Savas felböfögések gyötörtek. A süngomba por nagyon sokat segített, és ami kifejezetten előnyös volt számomra, hamar jelentkeztek a javulások, a puffadásom megszűnt, emésztésem, anyagcserém rendeződött.”

Sz. Mária, Budapest

„Daganatos betegséget diagnosztizáltak nálam. Kemoterápiát írt fel az onkológusom. A kezelés közérzetemen sokat rontott, hányingerem volt. Ismerőseim ajánlották a gyógygombák fogyasztását. Kikértem az orvosom véleményét, aki azt mondta, hogy nyugodtan szedjek gombát a kezelésem alatt is. Sokkal jobban vagyok, jobb a közérzetem is. Először süngombát fogyasztottam, majd áttértem a keverékre, így több területen is segíthet nekem.”

M. Józsefné Zalaegerszeg

„Hajdúszoboszlón találkoztam a gyógygombákkal, eleinte nem igazán hittem benne. Viszont úgy gondoltam ártani biztos nem fog. Pecsétviaszgombát vásároltam, és ezt szedtem 1,5 – 2 hónapig. Már 1 hónap után éreztem, hogy jobb a közérzetem, nem fáradok, többet bírok. 70 éves elmúltam, és nem voltam az utóbbi hónapokban beteg sem, tényleg segített a gyógygomba.”

Kné Gondos Laura, Nyíregyháza

„Három gyermek édesanyja vagyok. Sajnos, ha egyik hazahoz valamilyen betegséget, az mindenkin kijön előbb-utóbb. Így az ősz, az iskolakezdés a betegségek időszaka volt nálunk. Idén gondoltam immunerősítésre, légúti problémák megelőzésére a gyógy hatású gombákat kipróbálom. Sok jó olvastam róluk. Olyan gombát kellett keresnem, ami jó ízű, hiszen a gyerekek nem mindent esznek meg. Így a shiitake mellett döntöttem. Jó választás volt, mert szívesen fogyasztották és ami fontos, hogy nem voltak betegek az ősszel.”

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]