Ördögszekérgomba forrásanyag

Ördögszekér gomba 

Forrás:

https://phd.lib.uni-corvinus.hu/575/1/Szarvas_Jozsef.pdf

Szarvas, J., Naár, Z., Geösel, A., Győrfi J. (2010): In vitro investigation of King Oyster Mushroom [Pleurotus eryngii (DC.: Fr.) Quél.] strains in vegetative growing phases. International Journal of Horticultural Science, 16 (2): 47-53.

Szarvas, J., Geösel, A., Pál, K., Naár, Z., Győrfi, J. (2011): Comparative studies of the cultivable king oyster mushroom [Pleurotus eryngii (DC.: Fr.) Quél.] isolates by RAPD-PCR method. Acta Alimentaria, 40 (Suppl.), 214-221.

SZARVAS, J. & SZARVAS, G. (2002): Az ördögszekér laskagomba (Pleurotus eryngii) termesztése. Magyar Gombahíradó, 10 (36): 6-7

VETTER, J. (2010): A gombák gyógyhatásai – gyógygombák. In: Győrfi Júlia (szerk.), Gombabiológia, gombatermesztés. Mezőgazda Kiadó, Budapest, pp. 64-77.