Barion Pixel

Megelőzés gyógygombával

Megelőzés Gyógygombával

A  Megelőzés gyógygombával blogunkban a gyógygombák megelőzésben játszott szerepe lesz a fókuszban. Összegyüjtöttük milyen jótékony hatásokkal járhat a gyógygombák rendszeres fogyasztása a szervezetre, valamint az is kiderül, hogy milyen gyógygombákat ajánlunk az általános immunvédelemre és a megelőzésre.

A keleti kultúrában már évszázadok óta elterjedt a gyógygombák használata különböző betegségek megelőzésére vagy kezelésére. Számos jótékony hatásai lehetnek a  gyógyhatású gombáknak. Képesek a szervezetünkben a méreganyagokat megkötni, feltölteni jótékony vitaminokkal, ásványi anyagokkal, az immunrendszer működését harmonizálni. Hatással lehetnek a vérnyomás, a cukor, koleszterinszint szabályozásában, emésztőrendszeri, daganatos megbetegedések megelőzésében, kezelésében kiegészítő terápiaként is.

A Ganoderma lucidum-ot, vagyis a Pecsétviszgombaként vagy Reishii-ként ismert gyógygomba az egyik legismertebb és legkedveltebb az immunerősítők között. Nem véletlenül tartják a “halhatatlanság gombájának”, hiszen rendkívül jó hatással lehet az egész szervezetre. A Ganoderma lucidum bazidiokarpája, micéliuma és spórái körülbelül 400 különböző bioaktív vegyületet tartalmaznak, köztük poliszacharidokat, nukleolitokat, nyomelemeket, zsírsavakat, fehérjéket és peptideket is. A benne található számos jótékony hatású vegyület hozzájárulhat az immunrendszer megfelelő működéséhez, gyulladáscsökkentő hatású, antioxidáns hatású, öregedésgátló hatású is lehet. A szervezetre gyakorolt hatását kutatások is bizonyíthatják.

Milyen termékeket ajánlunk a szervezet általános védelmére?

Az egyik legkedveltebb immuntámogató termékünk az Immunpajzs folyékony gombakivonat, amelyben a Ganoderma lucidium, vagyis a Pecsétviaszgomba és a Grifola frondosa, vagyis a bokrosgomba jótékony hatásait ötvöztük. Mindkét gomba esetében igaz, hogy rendkívül jól támogatják a szervezet megfelelő működését. Kiváló immunerősítők, jól kiegészítik egymást, így egy palackba zárva alkottuk meg belőlük az Immunpajzs folyékony kivonatot.

A Ganoderma lucidium, vagyis a Pecsétviaszgomba önmagában is kiváló immunerősítőként szolgálhat a mindennapokban. Remekül alkalmazható megelőzésként a betegségek ellen, különösképpen a nátha és meghűlés elkerülésére a hideg hónapokban. Termékeink tárházában megtalálható őrlemény formájában, melyet forrázva teafűvel kiegészítve vagy akár kávéban is alkalmazhatunk. Továbbá kapszula formában is alkalmazható, így könnyen elfér akár a táskánkban is rohanó hétköznapokban.

TUDTA?  Termékeink akár gyermekek esetében is alkalmazhatóak 3 éves kor felett. Amennyiben a kicsikre is gondolna és ők is fogyasztanák termékeinket, az adagolásról és egyéb információkról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Fontos!

Gombára és gomba spórára allergiásoknak a fogyasztása nem javasolt. Terhesség – szoptatás alatt fogyasztása nem javasolt! Jelen információk csak tájékoztató jellegűek. Használata nem helyettesíti az orvosi terápiát, maximum kiegészítheti azt. Tartsa be a leírásban foglaltakat és ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Jelen termék fogyasztása nem helyettesíti az egészségtudatos, kiegyensúlyozott táplálkozást és az egészséges életmódot.

Forrás: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19939212/